Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
-Usi de garaj tip rulou
Lamela izolata este din aluminiu la exterior si spuma poliuretanica la interior, cu o inaltime de 55mm, asigurand o izolare atat fonica cat si termica.
Rulourile se pot echipa cu lamele cu gemulete pentru a oferi o sursa de iluminat natural sau cu grile de ventilatie, pentru circulatia aerului.
Culorile in care pot fi gasite aceste lamele sunt: alb, argintiu, bej, gri , nuante de maro sau imitatii de lemn (stejar auriu, dark wood) precum si vopsite in orice culoare din paletarul RAL.
-Usi de garaj sectionale
Sunt alcatuite din panouri sectionale tip sandvici si au o deschidere verticala. Deplasandu-se paralel cu tavanul ofera mai mult spatiu atat in interiorul garajului cat si in fata lui. Deschiderile se pot face atat manual cat si automatizat, aceasta din urma fiind mai utila si mai eficienta.
Gama de panouri este extrem de variata, cu texturi si modele diferite, in culori RAL sau imitatii de lemn, cu o izolatie termica si fonica foarte buna. Aceasta izolatie termica este asigurata de panourile cu grosime de 40mm, din otel si cu spuma poliuretanica, dar si de chederele laterale, cu care usile vin echipate in varianta standard.
Din Gura in Gura