Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Folie si rulouri transparente pentru inchideri terase
10 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
★ folie transparenta cu capse si bride

Un sistem de protectie autonom realizat din plastic transparent gros de 0.8 mm cu capse si bride.
Folia pentru terasa sta fixata in bridele montate pe stalpi din lemn, oferind o rezistenta sporita la vant si precipitatii. Astfel aveti siguranta faptului ca spatiul este ferit de micile neplaceri oferite de mediul inconjurator.

Montarea acestora este destul de rapida, acestea fiind potrivite pentru terasele caselor, foisoare ori pentru spatiile deschise ale teraselor si hotelurilor. Panourile transparente cu bride au rol de protectie impotriva ploii, vantului si zapezii. Componenta foliei are protectie UV, lucru care opreste ingalbenirea sau innegrirea materialului atunci cand este expus razelor de soare.

★ RULOU TRANSPARENT SIMPLU

Un sistem de protectie autonom vertical, este realizat dintr-un plastic transparent gros de 0.8mm - rezistent la ploaie, zapada sau vant.
Acestea sunt destinate inchiderii foisoarelor, teraselor si locurilor care in general sunt expuse variatiilor de temperatura sau diferitelor conditii meteo. Materialul este transparent tocmai pentru a oferi beneficii asemanatoare unei ferestre, insa nu au rol ermetic, lucru benefic pentru spatiile ce se vor a fi protejate si de condens sau mucegai.
Este alcatuit dintr-un ax cu suporti ce se prind de perete sau tavan, ax pe care se ruleaza folia transparenta si bara metalica inferioara de rigidizare.

Pentru fixarea materialului, partea de jos a ruloului se prinde cu doua carlige, iar cu ajutorul manivelei se tensioneaza ruloul pentru a obtine un perete transparent intins, oferindu-va o claritate asemanatoare unui geam.

Un sistem de protectie autonom vertical, acesta este realizat dintr-un plastic transparent gros de 0.8mm - rezistent la ploaie, zapada sau vant.
E aspectuos. E discret. E functional.
E o optiune de protectie accesibila pentru orice spatiu!
Din Gura in Gura